Strona główna » Recenzje

Nasze hity

Producenci

PRODUCENCI I KATEGORIE

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail

 

"Oleńka" Hurtownia Bielizny i Rajstop
Iwona i Stanisław Pietruk Spółka Jawna

Al. Józefa Piłsudskiego 132
05-270 MARKI

tel./fax: 022 781 13 51
tel. komórkowy: 512 690 125


zapraszamy:
od poniedziałku do piątku
w godzinach 9-17

zobacz mapkę dojazdu

Recenzje

Biustonosz AV-1352

Biustonosz AV-1352

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobry, świetny, noszę tylko ten model, leży idealnie Kontakt ze sprzedającym bardzo dobry

Autor recenzji: Sylwia
Data napisania recenzji: 27-07-2020

974 Podomka WELUR

974 Podomka WELUR

Ocena produktu 5/5

Bardzo polecam za miłą obsługę. Szybka dostawa. Podomka bardzo ładna, świetny kolor.Rozmiar idealny ( 3x xl 115 w biuście idealnie )

Autor recenzji: RENATA
Data napisania recenzji: 26-06-2020

Biustonosz AV-1352

Biustonosz AV-1352

Ocena produktu 5/5

Bardzo wygodny biustonosz . Spełnia moje oczekiwania .

Autor recenzji: anna
Data napisania recenzji: 23-05-2020

Biustonosz NICOL Art. 032 MAXI

Biustonosz NICOL Art. 032 MAXI

Ocena produktu 5/5

bardzo dobry biustonosz na duzy biust.Jest wprost idealny.DOBRZE TRZYMA.chyba zamowię jeszcze jeden.

Autor recenzji: krystyna
Data napisania recenzji: 03-06-2019

Biustonosz MERCEDES U

Biustonosz MERCEDES U

Ocena produktu 5/5

Wspaniale podnosi i modeluje piersi. Idealny do trochę bardziej wyciętych dekoltów- zwłaszcza do sukienek. Bardzo wygodny. Jest super!!!

Autor recenzji: Katarzyna
Data napisania recenzji: 25-11-2016

Biustonosz GABRIELA Art. 258

Biustonosz GABRIELA Art. 258

Ocena produktu 5/5

Biustonosz idealny, wspaniale przylega do ciała, miseczki jak dla mnie idealnie wyprofilowane. Bardzo wygodny. Polecam!!!

Autor recenzji: Katarzyna
Data napisania recenzji: 25-11-2016

Biustonosz miękki niebieski 056

Biustonosz miękki niebieski 056

Ocena produktu 5/5

niewłaściwa rozmiarówka. 70H na metce to w rzeczywistości 75 lub nawet 80

Autor recenzji: Maria
Data napisania recenzji: 06-10-2016

Biustonosz Miękki 050

Biustonosz Miękki 050

Ocena produktu 5/5

niewłaściwa rozmiarówka. 70H na metce to w rzeczywistości 75H a może i 80

Autor recenzji: Maria
Data napisania recenzji: 06-10-2016

SENZA DITA - Rajstopy

SENZA DITA - Rajstopy

Ocena produktu 5/5

fantastyczna propozycja dla Kobiet lubiących elegancko wyglądać w każdej sytuacji;-) Mam takie i zakładam je do biura oraz na spotkania towarzyskie. Znakomicie nadają się na takie uroczystości jak wesele…

Autor recenzji: Marta
Data napisania recenzji: 11-06-2015


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu